Advies - Contact

EPS Polystyreen snijden

EPS van Isoveen wordt veelal gebruikt als isolatiemateriaal, maar is door de gemakkelijke verwerking voor veel meer doeleinden te gebruiken. Zoals in de verpakkingsindustrie, decorbouw, reclame en vele andere specifieke toepassingen.

Reguliere snijmachine EPS

De EPS blokken worden niet gezaagd, maar altijd door middel van gloeidraden gesneden. Deze manier van verwerken geeft een zeer precieze snijsnede. Op de snijlijn kunnen platen en blokken worden gesneden van maximaal 4000 mm lang bij 1200 mm breed. Voor de aanvraag van blokken en/of platen volstaat een opgave van precieze maten.

Densiteit en toepassing EPS

EPS is in verschillende densiteit (drukvastheid) verkrijgbaar. Variërend van EPS060 tot en met EPS250. Zwaardere densiteit wordt veelal in de decor en reclame bouw gebruikt. Deze densiteit kan uitermate goed bewerkt worden, zoals schuren of ook wel shapen genoemd. De lichtere densiteit wordt vaak toegepast in de verpakkingsindustrie, voor sandwichpanelen en vele andere specifieke toepassingen.

Contour verpakking Isoveen Polystyreen

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over EPS voor uw specifieke toepassing? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag het gesprek met u aan. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte opvragen.

Isoveen beschikt over een uitgebreid machinepark waar dit vanzelfsprekend tot een van de mogelijkheden behoort. Zie hier hoe dit in zijn werk gaat.

snijmachineIsoveen

 

Direct contact?

Bel ons